Conta - servicii

Sitemap

     CRITICA SRL este o societate autorizata de expertiza contabila, contabilitate si consultanta, membra a Corpului Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania, avand nr de autorizatie 3713/01.03.2007. Compania respecta standardele profesionale emise de CECCAR precum si legile romanesti in vigoare. Compania este auditata de catre CECCAR in ceea ce priveste respectarea reglementarilor profesionale.

       

       Echipa noastra este alcatuita din profesionisti, experti contabili, contabili cu experienta. Scopul nostru este de a va oferi servicii de cea mai inalta calitate, astfel incat dumneavoastra sa aveti imaginea clara si completa a afacerii pe care o conduceti, eliminand costurile fortei de munca si cheltuielile suplimentare rezultate din existenta unui serviciu financiar-contabil.


        Principalele domenii in care am acumulat experienta sunt:


Servicii


Comert


Asigurari


Publicitate


O.N.G.


P.F.A.


Respectam cu strictete regulile deontologiei profesionale, garantand contractual confidentialitatea informatiilor gestionate in relatia cu clientul, atat in timpul colaborarii cat si dupa incetarea acesteia.